Foto:

GA IN GESPREK MET JAN TERLOUW EN ROOS VAN RIJSWIJK OVER DUURZAMER LEVEN

Redactie 4 September 2017

Klimaatverandering gaat ons allemaal aan en iedereen kan er wat aan doen. Ga in gesprek met Jan Terlouw en Roos van Rijswijk over hoe ook jij gemotiveerd kunt raken om duurzamer te leven. Woensdagmiddag 6 september op de VU.

Nog groener!

Deze week verschijnt het boek Nog groener! van Roos van Rijswijk. De schrijfster die aan de VU literatuurwetenschap studeerde geeft daarin praktische tips voor een duurzamer leven. Van apps voor je smartphone tot tips voor milieuvriendelijker met vakantie gaan. Oud-politicus en schrijver Jan Terlouw roept in dit boek studenten op om verantwoordelijkheid te nemen voor het klimaat. ‘Besef dat dit om jouw toekomst gaat en draag uit dat je het klimaat belangrijk vindt.’ De Q&A wordt gepresenteerd door Tabitha Saliba, medeoprichter van de Green Office op de VU en rechtenalumna.

Nog groener! Q&A met Jan Terlouw & Roos van Rijswijk. Woensdag 6 september, 12.45 – 13.30 uur in de centrale hal van het VU-hoofdgebouw. Bezoekers krijgen een exemplaat van het boek Nog Groener, dat tot stand kwam met steun van VUvereniging.

 Dit jaar gaat het festival duurzaam

Win het boek

VU on the Roof

VU Magazine mag drie exemplaren verloten van het boek Nog groener! Mail je postadres naar vumagazine@vu.nl en vermeld de boektitel.